Sous vide tid og temperatur.


Jeg noterer de sous vide tider og temperaturer, jeg har anvendt og bemærkninger om resultatet, på denne side.
De tider APPs, FaceBook og hjemmesider angiver svinger meget, så her er mine erfaringer.
Sous vide
Fjerkræ:
And Andebryst 0,300 Kg 3,0 Timer 56,5 Grader  Mørt og god farve.
Kød:
Svin Bacon, kogt til pålæg 1,000 Kg 12,0 Timer 64,0 Grader  Kunne have været mere mørt, så.....
Kalvekød Cuvette 1,000 Kg 5,5 Timer 55,0 Grader  Perfekt tilberedt og mør. Købt.....
Oksekød Jumbo Steak 0,350 Kg 2,5 Timer 56,5 Grader 
Lam Lammekølle udbenet 1,600 Kg 8,5 Timer 59,0 Grader  Mørt med god smag og farve. U.....
Oksekød Oksefilet 1,500 Kg 4,0 Timer 56,0 Grader