Smeds opskrift: Grillede Hummerhaler

Grillede Hummerhaler

  Opdateret: 15-02-2016
Til 4 personer
1. kg Jomfru-hummerhaler med skal.
2 fed Hvidløg.
Olivenolie.
Salt.
Peber.
Persille.

Tilbehør:
Citron.
Brød.
Cremefraiche dressing
Smeds opskrift: Grillede Hummerhaler
Skyl hummerhalerne grundigt, klip eller flæk halerne med en stor kniv så den sidste del af halerne stadig hænger sammen, så er det meget nemmere at få skallen af, hak hvidløget fint og persillen groft.
Læg hummerhalerne tæt i et ildfast fad, drys med finthakket hvidløg, salt, peber, halvdelen af persillen og hæld olivenolie over.
Steg hummerhalerne på Weber grillen eller i ovnen ved 200 grader i ca. 12 min., drys med resten af persillen og server med citronskiver, brød og evt. en cremefraiche dressing.
Smeds opskrift: Grillede Hummerhaler