Sous vide tid og temperatur.


Jeg noterer de sous vide tider og temperaturer, jeg har anvendt og bemærkninger om resultatet, på denne side.
De tider APPs, FaceBook og hjemmesider angiver svinger meget, så her er mine erfaringer.
Sous vide
Fjerkræ:
And Andebryst 0,300 Kg 56,0 Grader  tid 03:00 Mørt og god farve.
Grønsager:
Asparges Hvide asparges 1,000 Kg 85,0 Grader  tid 00:40 Store Tyske hvide asparges. s.....
Kød:
Svin Bacon, kogt til pålæg 1,000 Kg 66,0 Grader  tid 15:00
Kalvekød Cotes de Boeuf 0,500 Kg 54,0 Grader  tid 03:00
Ungkvæg Culotte 1,700 Kg 55,0 Grader  tid 07:00 Ungkvæg fra Rema 1000, Mør og .....
Kalvekød Cuvette 1,000 Kg 55,0 Grader  tid 05:30 Perfekt tilberedt og mør. Købt.....
Oksekød Jumbo Steak 0,350 Kg 56,5 Grader  tid 02:30
Kalvekød kalveculotte 1,500 Kg 56,0 Grader  tid 05:00 God farve, smag g mørhed
Kalvekød Kalvefilet 0,700 Kg 54,0 Grader  tid 03:00
Kalvekød Kalvemørbrad 0,900 Kg 56,0 Grader  tid 01:30 Midterstykke af kalvemørbrad. .....
Lam Lammekølle udbenet 1,600 Kg 59,0 Grader  tid 08:30 Mørt med god smag og farve. U.....
Oksekød Oksefilet 1,000 Kg 55,0 Grader  tid 09:00 En billig oksefilet fra Brugse.....