Crostini di Fegatini. |
|||
Opdateret: 15-02-2016 | |||
Kyllingelever på ristet brød | |
6 Kyllingelevere. 3 tsk. Tomatpure. 1. Glas hvidvin. 1 spsk. Kapers stødt i en morter. 1. Fint snittet løg. Smør. Kyllingebouillon. Olivenolie Revet Parmesan. 10 Eller flere skiver flute. |
|
Smelt noget smør i en lille kasserolle og svits løget, indtil det er gennemsigtigt. Kom kyllingeleverne i og fordel dem med en gaffel, så snart de begynder at tage farve. Efter et par minutter hældes vinen ved og får lov til langsomt at fordampe. Når vinen er fordampet tilsættes kapers og tomatpure rørt ud i lidt varm bouillon. Det hele koger videre et kvarters tid og om nødvendigt tilsættes mere bouillon, så blandingen bliver ved med at være meget saftig. Umiddelbart før servering moses leveren eller piskes med håndmikseren. Serveres varm på ristet brød penslet med god olivenolie og strøet med reven parmesan. |
|