Flûtes af 3 slags mel. |
|||
Opdateret: 10-02-2018 | |||
Flûtes med fuldkorns Ølandshvede og durumhvede | |
300 g. Durumhvede. 400 g. Fuldkorns Ølandshvede. 300 g. Hvedemel. 3 dl. Lunket vand. 3 dl. Øl. 25 g. Gær. 22 g. Salt. Olivenolie til pensling Du kan bruge samme opskrift med kun 1. Kg. hvedemel. |
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og bland de øvrige ingredienser i. Dejen æltes til den er glat og smidig (minimum 10minutter) . Hæver tildækket ca. 40 min. Derefter formes 8 flutes som efter hæves tildækket ca. 60 min. Flutene pensles med vand og bages ved 200 grader i ca. 15 min. Pensl brødene med olivenolie når de tages ud af ovnen. Små boller 90 gr. Burger boller 120 gr. Flute 250 gr. Flute i hævekurv 500 gr. |
|