Tiramisu. |
|||
Opdateret: 15-02-2016 | |||
Til ca. 8 personer. | |
2 bøtter a 250 g. mascarpone (Føtex) 6 pasteuriserede æggeblommer 150 g. flor melis ½ tsk. vanille sukker 1/4 l. piskefløde 3 pasteuriserede æggehvider 1 pakke. Ladyfingers Stærk kaffe, gerne espresso Marsala hedvin eller Amaretto likør Mørk chokolade til drys |
|
Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps, mascarponen blandes i. Piskefløden piskes. Æggehviderne piskes til de er meget stive. Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponen. Kiksene dyppes i kaffen og lægges i bunden af et firkantet fad eller i portionsskåle. Likøren dryppes eller hældes forsigtigt ud over kiksene, sørg for at de er gennemvædede. Så mascarponen og igen kiks og likør og til sidst mascarponen. Kagen står i køleskab natten over, og inden serveringen drysses med fintrevet mørk chokolade. |
|