Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.

Spaghetti Bolognese.

  Opdateret: 10-09-2024
100 g Bacon.
Olivenolie.
1 fed hvidløg.
2 Løg.
4 Gulerødder.
3 Stængler blegselleri.
400 g Hakket oksekød.
1 Glas rødvin.
Bouillon eller bouillonterning.
2 dåser hakkede flåede tomater.
1 spsk koncentreret tomatpuré.
1 Glas mælk.
1. Laurbærblad.
Salt.
Peber.
Muskatnød.
Oregano.
Revet parmesan.
Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.
Brun det finthakkede bacon i lidt olivenolie, hak løg og hvidløg og varm dem til de er gennemsigtige. Tilsæt de finthakkede gulerødder og blegselleri, steg videre ved svag varme i ca. 15 min.

Steg oksekødet på en pande til det er brunt, tilsæt rødvin, bouillon, laurbærblad og krydderierne.

Bland kød og grønsager, tilsæt tomatpuré og de hakkede flåede tomater, og smag til, kog så meget længe gerne 4 timer men minimum 2 timer, 10 min før servering tilsættes 1 glas mælk.

Serveres med ca. 125 gr spaghetti pr. person og frisk revet parmesan.
Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese. Smeds opskrift: Spaghetti Bolognese.