Syltede (Karl Johan) Svampe. |
|||
Opdateret: 15-02-2016 | |||
Arne's Syltede (Karl Johan) Svampe. | |
½ Kg. Karl Johan svampe - eller champignon. 3,5 dl. Hvidvinseddike. ½ dl. Hvidvin. 1 dl. Vand. 2 Laurbærblade. 2 Fed Hvidløg. 2 Nelliker. 1 spsk. Salt. Olivenolie til glasset efter behov. |
|
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Bring vineddike, vin og vand i kog. Tilsæt krydderier og svampe. Kog for svag varme i 6 - 8 minutter. Hold svampene nede med en ske eller tallerken mens de koger. Hæld svampene i en sigte, køl af og tør dem på et rent viskestykke, al væde skal væk. Steriliser et syltetøjsglas - hæld olivenolie i bunden - læg svampe i et lag, så lidt krydderier, dæk med olie, fortsæt til glasset er fyldt. Pres svampene godt sammen - olien skal dække det øverste lag helt. |
|